Възрастна жена на косъм да предизвика верижна катастрофа в Пловдив.

...
Възрастна жена на косъм да предизвика верижна катастрофа в Пловдив.
Коментари Харесай

Баба камикадзе на косъм да предизвика верижна катастрофа в Пловдив

Възрастна жена на косъм да провокира верижна злополука в Пловдив. За този случай алармираха читатели на TrafficNews , които са попаднали на нарушителката.
Прочетете още
Те настояват, че дамата е пресякла като камикадзе една от най-натоварените улици под тепетата. Действието се е развило на ул. „ Васил Левски ” в посока бул. „ Дунав ”. Без да се смущава от колите и изцяло пренебрегвайки участниците в придвижването, тя минава през шосето и отива до крайната си точка.

На няколко метра и от двете й страни има ситуирани пешеходни пътеки, а една от тях е била построена дружно със светофарна уредба, точно, с цел да има още едно място, през което да пресичат пешеходците по улицата, оповестяват читателите ни.



Въпреки това, дамата не е счела за нужно да употребява нито една от двете пешеходни пътеки и е пресякла на непредназначено за това място даже без да се огледа.

„ В момента, в който дамата изскочи на пътя, както ние, по този начин и колата в насрещното набихме внезапно спирачки, с цел да не я блъснем. Беше същински шанс, че нямаше коли нито зад нас, нито зад отсрещния автомобил, тъй като пешеходката щеше да провокира верижна злополука сигурно ”, разясняват читателите ни.

Неведнъж медията ни е разгласила сходни проявления на жители, видяни в града ни, които наподобява по никакъв начин не са необичайност. Подобни фрагменти получаваме всеки месец. Апелираме жителите да демонстрират повече разсъдък и основание, а органите на реда да наблюдават по-обстойно за извършители, които да понесат съответната санкция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР