Възрастна жена е починала, а други три са ранени след

...
Възрастна жена е починала, а други три са ранени след
Коментари Харесай

Шофьорка помете 4 възрастни жени на тротоар, едната е загинала

Възрастна жена е умряла, а други три са ранени след пътен случай на  единия от входовете на пазарджишкото село Дебращица, заяви БГНЕС. Инцидентът е провокиран от лек автомобил „ Фолксваген ” с лидер 45-годишна жена от Пазарджик, открили органите на реда, пристигнали на мястото. В автомобила, с изключение на шофьорката били мъжа, с който тя живее и тяхното 7-годишно дете.
Сигналът за тежката злополука е получен към 19.00 ч. в РУ-Пазарджик и неотложно към мястото били ориентирани автопатрули на бранш „ Пътна полиция ”, РСПБЗН-Пазарджик и Спешна помощ.
Спускайки се от местността „ Добра вода ” по посока за село Дебращица при започване на обитаемото място дамата изгубила надзор над возилото. Колата напуснала пътното платно и се качила на близкия тротоар, където се врязала в група възрастни жителки на селото, обсъждащи пред къщата на една от тях, съобщи БГНЕС.
В резултат на удара на място е умряла 76 годишната А.М., а другите три нейни съселянки на възраст сред 70 и 88 години са с разнообразни контузии и пострадвания. Те са превозени от коли за спешна помощ на „ Спешна помощ ” в МБАЛ-Пазарджик, като едната от тях е в по-тежко положение. На мястото все още се прави оглед от дежурна група на полицейското ръководство в Пазарджик. Изяснява се повода, довела до тежкото пътно-транспортно произшествие. Вероятно, нещо е отклонило вниманието на дамата зад кормилото, или пък шосето е било хлъзгаво, защото по това време валеше пороен дъжд, съобщи още БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР