Възрастна жена е била отвлечена вчера следобед към три и

...
Възрастна жена е била отвлечена вчера следобед към три и
Коментари Харесай

Мистерия! Отвлякоха майката на управител на милиарди

Възрастна жена е била отвлечена през вчерашния ден следобяд към три и половина в региона на Айзенщат, столица на провинция Бургенланд, оповестиха медиите в Австрия.

По непотвърдени, само че и неопровергани от полицията клюки, става дума за майката на Щефан Отрубай, общоприет шеф на милиардите на семейството Естерхази - доста богат благороднически маджарски жанр, който през вековете е един от главните поддръжници на императорската династия на Хабсбургите.

Отвличането на 88-годишната жена, която е била на разходка, съпроводена от своята компаньонка, провокира гонене, откакто компаньонката е уведомила полицията, съобщи Българска телеграфна агенция.

В изявление по малкия екран министърът на вътрешните работи Херберт Кикъл съобщи, че към момента не е изяснено дали става дума за класическо похищение. Очаква се през днешния ден да бъдат известни повече детайлности.

Щефан Отрубай, шеф на милиардното положение на фамилия Естерхази, е племенник на последната княгиня Мелинда Естерхази, чието моминско име е Отрубай. Мелинда е брачна половинка на последния княз Естерхази, доайен на семейството, и защото фамилията е без деца и тя надживява брачна половинка си, назначава макар съпротивата на семейството Естерхази своя племенник Щефан Отрубай за шеф на фамилното благосъстояние, изчислявано на милиарди евро.

В медиите се появиха спекулации, че отвличането няма престъпен темперамент, а евентуално е провокирано от фамилна свада. Възрастната жена се е преселила в Австрия преди няколко седмици макар митингите на останалите членове на фамилия Естерхази.

В изявлението вътрешният министър съобщи, че се работи по разнообразни версии. В цялата провинция се ревизират колите без изключение.

Междувременно акцията е разширена и се води и в прилежащите на Австрия страни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР