Възрастна жена дари пенсията си на болницата в Попово като

...
Възрастна жена дари пенсията си на болницата в Попово като
Коментари Харесай

Жена на 80 години дари пенсията си на болница

Възрастна жена подари пенсията си на болничното заведение в Попово като израз на признателност. Малката сума, с която 80-годишната благородна дама живее непретенциозно, е предопределена за медиците, които работят на първа линия в изискванията на ковид, заяви Нова телевизия.

Йовка Анастасова познава сложната страна на живота. Останала вдовица едвам на 25 години, тя сама отглежда две деца.

През годините работи и в "Зърнени храни ", и в пекарна, и в държавните железници. От тежка работа не се опасява. Но тя дава отражение върху дамата и стартират да я мъчат болки в коленете стартират да я мъчат.

Лекар ѝ предлага промяна на ставите. Баба Йовка, обаче, търси друго мнение – в болничното заведение в Попово. Там ѝ оферират домашно лекуване с лекарства.

Така 80-годишната жена, която е влизала в болница броени пъти, остава за престой в лечебното заведение в Попово. Всички процедури усъвършенстват положението ѝ. Най-добре обаче ѝ работи отношението на лекарите.

С към този момент минали болки, баба Йовка се връща към всекидневието си в дребния селски двор. Докато не гледа тревожната статистика за инфектираните с ковид. Така по дарителската сметка на болничното заведение влизат 343 лв. от баба Йовка. От лечебното заведение оповестиха, че със сумите, събрани от донори се закупуват защитни средства, както и нужен респиратор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР