Възрастна жена била заловена при опит да открадне хранителни продукти

...
Възрастна жена била заловена при опит да открадне хранителни продукти
Коментари Харесай

76-годишна жена опита да обере магазин в Кючука

Възрастна жена била хваната при опит да открадне хранителни артикули от комерсиална верига в квартал „ Кючук Париж “ в Пловдив. Сигналът за 76-годишна клиентка, минала след касовата зона с незаплатени артикули за над 350 лв., е получен в сряда в Първо районно управление (на МВР). По случая е формирана инспекция.
Прочетете още
След дейни дейности чиновници от Четвърто районно управление (на МВР) разкриха авторки на джебчийска кражба. Заподозрените са две млади дами, на 19 и 24 години, с криминалистични регистрации, а едната – и осъждана. По предварителни данни при започване на предишния месец те лишили портмоне с пари и персонални документи от клиент в търговски център на ул. „ Райко Даскалов “ в Пловдив.

Междувременно двама конекрадци са арестувани след следствие на чиновници от РУ-Раковски. Мъжете са с регистрации в полицията, а в хода на работата е открито, че в неделя отмъкнали кобила от частен адрес в село Белозем. В дирите им криминалистите влезнали със подпомагане на сътрудниците си от РУ-Чирпан, на чиято територия причинителите били лишили различен кон.

Снимка: Илюстративна
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР