Възрастна двойка почина, държейки ръце и заобиколена от най-любимите хора,

...
Възрастна двойка почина, държейки ръце и заобиколена от най-любимите хора,
Коментари Харесай

ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ НЕ Е МИТ: Двойка мъж и жена си направиха двойна евтаназия! Лекарите им казали, че няма да живеят още много, били...

Възрастна двойка умря, държейки ръце и заобиколена от най-любимите хора, откакто си направи извънредно рядка евтаназия.

Ник и Треес Елдерхост, и двамата на 91 години, починаха в родния си град Дидам, Холандия, след 65 години брак, И двамата били с влошено здраве през последните пет години, до момента в който господин Елдерхост не получил инфаркт и частична парализа в резултат от него през 2013 година. "Ходенето почнало да затруднява и брачната половинка му, която също по този начин страдала от загуба на паметта.

"След време стана ясно, че няма да устоят прекомерно дълго ", разяснява дъщерята на двойката. "Лекарят бе уверен, че майка ни ще бъде към момента затруднена душевен.

И въпреки всичко, в случай че татко ни почине, тя ще стане изцяло неориентирана и ще завърши в старешки дом. А това е нещо, което тя заобикаля цялостен живот. Да умрат дружно бе тяхното само предпочитание ", споделя едната щерка. Другата добави: "Те си дадоха една мощна целувка и починаха държейки ръцете си. Както си пожелаха ". Холандия стана първата страна където евтаназията е изцяло легална от 2002 година, само че все пак остава необичайност двойка да изиска да си отиде дружно.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР