Възрастна двойка евреи, нападната на път за синагога в Бевърли

...
Възрастна двойка евреи, нападната на път за синагога в Бевърли
Коментари Харесай

Двойка евреи, станала мишена на кървава атака в Бевърли Хилс, казва, че антисемитизмът е достигнал ниво, което те `никога` не са виждали

Възрастна двойка евреи, нападната на път за синагога в Бевърли Хилс, приказва за ужасяващото нахлуване, предупреждавайки, че в никакъв случай не са виждали такова равнище на антисемитизъм в живота си.

Ребека и Рафаел Нисел се причислиха към " FOX & Friends First " във вторник, с цел да обсъдят кървавата офанзива и тяхното отношение към възходящия антисемитизъм на фона на войната в Газа.

„ Не, в никакъв случай “, сподели Ребека на съ-водещия Тод Пиро, когато го попитаха дали в миналото е виждала антиеврейска ненавист толкоз неприятна, колкото е в този момент. „ Започна преди няколко години, може би по време на Коронавирус, и постепенно се влоши… Започнах да прибирам бижутата си в сейфове и беше доста извънредно да схвана в този миг, че те се покачиха след войната Израел-Хамас с 300%. "

Заподозреният, който в този момент е арестуван от полицията, твърди, че е блъснал Рафаел по главата с тока на колан в събота сутринта и е извикал на Ребека: „ Дай ми обеците си, евреино! " преди да напусне сцената...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР