Възрастен шофьор предизвика жестока катастрофа на обходния път на Враца,

...
Възрастен шофьор предизвика жестока катастрофа на обходния път на Враца,
Коментари Харесай

Меле на обхода на Враца! Дядо не спря на „Стоп“ и помете „БМВ“ с дете в него /снимки/

Възрастен водач провокира жестока злополука на обходния път на Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews.bg.
Инцидентът е станал преди минути на кръстовището на околовръстното и Криводолско шосе. 84-годишен дядо пътувал откъм село Уровене, откъдето е родом, към Враца. Той карал лек автомобил „ Пежо “, а с него пътувала старата му брачна половинка. На кръстовището с обхода той обаче не спрял на знак „ Стоп “ и помел движещо се по основния път „ БМВ “.
Баварецът е със софийска регистрация и се движел в посока Видин. В него пътувал татко дружно с към 5-годишната си дъщеричка. Ударът е бил толкоз мощен, че колата се въртяла на пътя близо 100 метра. Цяло знамение е, че в този миг отсреща не е идвала друга кола или камион и по този начин не се е стигнало до по-сериозен случай. Въпреки това цялото пътно платно е осеяно с елементи от двата автомобила.
На местопроизшествието пристигнали две коли за спешна помощ. Те откарали в болница бащата и детето от „ БМВ “-то и бабата, която пътувала в „ Пежо “-то. Към момента няма информация за положението на ранените.
На мястото има и два полицейски патрула. Движението се контролира от чиновниците на реда, само че трафикът е мощно усложнен. От Министерство на вътрешните работи поучават водачите да минават през този сектор с нараснало внимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР