Възрастен мъж загина при пожар в Русе. Съпругата му успяла

...
Възрастен мъж загина при пожар в Русе. Съпругата му успяла
Коментари Харесай

Възрастен мъж загина при пожар в Русе

Възрастен мъж почина при пожар в Русе. Съпругата му съумяла да се избави. Къщата, в която са избухнали пламъците от близо 30 години е превърната в бунище и това е затруднило работата на пожарникарите. След 7-часова битка с огъня, те съумяха да овладеят пожара и да спасят прилежащите къщи.

Русе

Николинка и Камен се отоплявали на печка с твърдо гориво, само че преди няколко години коминът на къщата се сринал, описаха съседи. Снощи към 23 часа те забелязали сив пушек да излиза от покрива на фамилията клошари.
Айше Шабанова - съседка: Стихва, почва да дими - наследник облак и потегли към нас към този момент, прозорци, стъклата се счупиха, страшна работа беше.
В пожара умрял възрастният мъж, който се опитал да възпламени печката. Съпругата му съумяла да излезе - пожарникарите я разкрили върху камарата боклуци.
Айше Шабанова - съседка: Покривът паднал върху него, по този начин споделиха пожарникарите.
Огнеборците пристигнали с няколко автомобила към 24 ч. и с помощта на бързите им реакции прилежащите парцели били избавени. Тялото на починалия към момента не е извадено отдолу под руините. Пожарникарите не престават да се борят с тлеещите огнища. Това е следващият пожар в къщата на клошарите. Преди години горяха отпадъците, струпани в парцела им.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР