Възрастен мъж е загинал при пожар тази нощ в четириетажен

...
Възрастен мъж е загинал при пожар тази нощ в четириетажен
Коментари Харесай

Възрастен мъж загина при пожар в кооперация в Русе

Възрастен мъж е умрял при пожар тази нощ в четириетажен жилищен блок в Русе. Други трима души са получили обгазяване. Това оповестиха от полицията в крайдунавския град.

Сигнал за случая е подаден към 2.40 часа. Огънят лумнал от покрива на кооперацията, намираща се на ул. "Петко Каравелов " в града. Веднага на място били изпратени четири екипа на противопожарната работа. От постройката били евакуирани петима души. При гасенето на пожара в едно от таванските пространства бил открит умрял възрастен мъж, който по данни на живущите в блока е на 78 години.

Други трима души от кооперацията били откарани за обзор и оказване на здравна помощ в Университетската болница "Канев " в Русе.

От лечебното заведение оповестиха, че тримата - мъж и жена на по 64 години и 69-годишна жена, са получили обгазяване. Те са настанени в интензивното поделение за лекуване на болести с лечебна устременост.

При пожара са нанесени вреди на покривната структура, на домашно имущество и на стени. Работата на огнеборците е траяла и тази заран.

Предстоят спомагателни огледи от дежурна оперативна група на Министерство на вътрешните работи. Причините за случая се обясняват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР