Възрастен канадец от Онтарио си върна портфейл, загубен преди 54

...
Възрастен канадец от Онтарио си върна портфейл, загубен преди 54
Коментари Харесай

Портфейл, загубен през 1966 година, се върна при собственика си

Възрастен канадец от Онтарио си върна портфейл, изгубен преди 54 години, оповестява електронното издание UPI.

86-годишният Дарси Мейджър от градчето Порт Доувър споделя, че портфейлът му липсващ през далечната 1966 година. Той не могъл да го откри и изобщо не бил чувал нищо за него до месец октомври тази година, когато неговият съгражданин Кристофър Камачо се свързал с децата му, с цел да ги уведоми за откритата движимост.

Камачо намерил портмонето в остарял диван и схванал, че е благосъстоятелност на Мейджър от оставените в него документи. Те включвали шофьорска брошура, остарял чек и лиценз за владеене на куче.

Камачо разгласил информация за откритието си в една от локалните Фейсбук групи. По този метод той съумял да откри контактите на децата на притежателя на портфейла.

"Невероятно е какъв брой време е прекарал портфейла ми в този диван. Беше вълнуващо да видя старите си документи, въпреки че през днешния ден те към този момент не служат за нищо ", споделя Дарси Мейджър.

Той е признателен на Камачо за напъните, които е положил, с цел да върне изгубената движимост.
"Все още има почтени хора. Можел е просто да го изхвърли, само че се веселя, че не го е направил ", споделя още 86-годишният канадец.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР