Възраждане“ влезе в тези избори, стартирайки от нулата. Това са

...
Възраждане“ влезе в тези избори, стартирайки от нулата. Това са
Коментари Харесай

Деян Николов от "Възраждане": Терзиев и Хекимян са две лица на една и съща монета

„ Възраждане “ влезе в тези избори, стартирайки от нулата. Това са ни първите огромни локални избори. От тази позиция ние няма по какъв начин да не сме удовлетворени, тъй като ние в този момент трайно ще влезем в локалната власт “. Това разяснява в специфичното изборно студио на bTV претендентът за кмет на София от „ Възраждане “ Деян Николов, който остава на четвърто място в борбата за София с 8,3% - съгласно предварителните резултати на " Алфа Рисърч ".

„ Важното за нас най-много е, че ще имаме солидна група в Столичния общински съвет и се надявам, че посредством нея ще можем да упражняваме надзор и ще прокарваме някои положителни решения за града “, съобщи той.

Избирателната интензивност към 20 ч. съгласно данните на „ Алфа Рисърч “ е 38,7%

„ За нас е извънредно значимо да знаем претендентите, които отиват на балотаж по какъв начин мислят и какво можем да чакаме от тях. За да дадем доверието си на някого, въпреки и да нямаме такава процедура, за нас е значимо да сме наясно какво съставлява всеки един претендент. Все още не сме наясно кого ще подкрепим. Ако всичко, за което споделя, че се бори, наподобява като претендент против сглобката и против всичко, което се случва в България през последните месеци. До 1-2 дни ще имаме решение “, уточни Деян Николов.

Ако съперникът на Васил Терзиев на балотажа е Антон Хекимян обаче, съгласно него това ще са две лица на една и съща монета.

Ваня Григорова събира много огромна поддръжка и измежду последователите на „ Възраждане “, сподели Геновева Петрова

„ Сглобката от национално равнище, пренасяйки се на локално равнище – дали ще ръководи претендентът от едната половина на сглобката, или другият, не мисля, че има някакво кой знае какво значение “, разяснява претендентът за кмет на „ Възраждане “.

„ Трябва да имаме допустимо най-голяма изборна интензивност. Ако има подозрения за машините, е по-добре те да не бъдат употребявани, макар че по принцип ги поддържаме “, уточни още той.

„ Това, което се случва в страната сега, е извънредно притеснително, ние към момента не знаем дали изборите не са опорочени “, съобщи Деян Николов по отношение на „ нуждата от нови избори “, за която по-рано през днешния ден прикани и водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР