Възраждане смята, че главният прокурор Иван Гешев е еманация на

...
Възраждане смята, че главният прокурор Иван Гешев е еманация на
Коментари Харесай

Възраждане: Уволнение, обвинение и затвор за Иван Гешев

" Възраждане " счита, че основният прокурор Иван Гешев е еманация на политическата интервенция в работата на прокуратурата . Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов в Народното събрание. Той добави, че е импортиран законопроект още във вторник от неговата ПГ за изменение на Закона за правосъдната власт.

Смятаме, че е време да се заприказва за сериозна смяна, тъй като със настоящия модел няма по какъв начин да минем напред в битката с престъпността. Ако в този момент се махне Иван Гешев и се постави различен Гешев - с какво ще се промени обстановката. Проблемът е във действието на самата основна прокуратура, заложен още преди повече от 30 година. би трябвало да се търси общо решение . В Народно събрание има консенсус към това, че Иван Гешев би трябвало да бъде свален от поста си и прокуратурата да бъде реформирана, в сравнение с по тематиката кой ще ни ръководи. Което демонстрира, че в случай че такава фигура събере общ фронт, явно е, че приказваме за систематичен проблем, не личностен, а систематичен проблем, разяснява той.
 Иван Гешев би се тормозил, в случай че го харесват, а не от претенции на оставка
Иван Гешев би се тормозил, в случай че го харесват, а не от претенции на оставка

Фалшива вест е че Планът за възобновяване ще бъде спрян

Като безпределно цинично дефинира Костадинов мнението на Гешев, че против него се организира политическа вендета. Аз съм директно пострадал от дейностите на основния прокурор, отхвърлих се от имунитета си, с цел да изчистя името си, добави още той.

Крайно време е да се възвърне нормалността в правосъдната система, тъй като не всички прокурори са нарушители, безапелационен е водачът на Възраждане. За делене на Антикорупционната комисия сподели, че е вероятен модел на работа, в Западна Европа го има в няколко страни. Но за нас е значима прокуратурата, тъй като по метода, по който работи - демонстрира тежки зависимости от политически сили, безапелационен е водачът на Възраждане.

Оставка? Говорим за уволняване, обвиняване и затвор, заключи Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР