Възраждане ще внесе искане за намаляване на броя на служителите

...
Възраждане ще внесе искане за намаляване на броя на служителите
Коментари Харесай

"Възраждане" внася искане за експулсиране на дипломати от посолството на САЩ у нас

" Възраждане " ще внесе искане за понижаване на броя на чиновниците на посолството на Съединени американски щати у нас, разгласи водачът на партията Костадин Костадинов. По негова информация имало огромна диспропорционалност сред броя на работещите в нашата дипломатическа задача във Вашингтон и американците в София.

Той подсети, че точно с подобен претекст страната ни изгони над 70 чиновници на съветското посолство в България. Костадинов разгласи също по този начин, че разполага с информация, че в американското посолство е извършена закуска, на която е било " редено новото държавно управление ".

" Това е следващата брутална интервенция на Съединени американски щати във вътрешната политика на страната. Днес сутринта в деня на консултациите, в американското посолство са били привикани представителите на по този начин наречените евроатлантически партии, наричани от нас за по-кратко " американските партии ", които са получили указания по какъв начин да се направи новото държавно управление. Ако това се беше случило в съветското посолството, то щеше да бъде оповестено от ДАНС. Американците показват българския министър председател и кои да са министрите ", счита водачът на " Възраждане ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР