Възраждане ще внесе искане за намаляване на броя на служителите

...
Възраждане ще внесе искане за намаляване на броя на служителите
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Американците посочват българския премиер и кои да са министрите

" Възраждане " ще внесе искане за понижаване на броя на чиновниците на посолството на Съединени американски щати у нас, разгласи водачът на партията Костадин Костадинов.

По негова информация имало огромна диспропорционалност сред броя на работещите в нашата дипломатическа задача във Вашингтон и американците в София.

Той подсети, че точно с подобен претекст страната ни изгони над 70 чиновници на съветското посолство в България.

Костадинов разгласи също по този начин, че разполага с информация, че в американското посолство е извършена закуска, на която е било " редено новото държавно управление ".

" Това е следващата брутална интервенция на Съединени американски щати във вътрешната политика на страната. Днес сутринта в деня на консултациите, в американското посолство са били привикани представителите на по този начин наречените евроатлантически партии, наричани от нас за по-кратко " американските партии ", които са получили указания по какъв начин да се направи новото държавно управление. Ако това се беше случило в съветското посолството, то щеше да бъде оповестено от ДАНС. Американците показват българския министър председател и кои да са министрите ", счита водачът на " Възраждане ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР