Възраждане ще влезе в Народното събрание, ако през май тази

...
Възраждане ще влезе в Народното събрание, ако през май тази
Коментари Харесай

Възраждане планира да събере десетки хиляди души пред парламента и да въведе извънредно положение

" Възраждане " ще влезе в Народното събрание, в случай че през май тази година се проведат предварителни парламентарни избори. После ще съберем десетки хиляди души пред Народното събрание. Ще въведем изключително състояние. И тогава са ни нужни 12 месеца, с цел да предизвикаме нови предварителни избори и да ги спечелим ". Това сподели на среща със съидейници в Добрич ръководителят на политическата партия Костадин Костадинов.
Костадинов е индивидът, чийто коментар употребява съветското посолство на формалната си Фейсбук страница, с цел да отвърне в афектиран жанр на протестна акция при съветската елха в София. Точно по коледните празници имаше митинг против слагането на елхата и опит тя да бъде украсена с дребни корабчета с украинския байрак поради случилото се в Керченския пролив и задържането на три украински военни кораба от съветския флот. Заради това Костадинов дефинира протестиращите като " олигофрени и малоумници ", като ги иронизира, че създали за пръв път в света митинг против елха, а коментарът му беше оповестен едно към едно от съветското посолство на формалната му страница във Фейсбук. Костадинов стана и прочут след конфликта си с водача на партия " Воля " и настоящ зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки, поради който Марешки сега е на съд - за причиняване на лека телесна щета. Костадинов твърди, че Марешки го е блъснал с пестник поради скандал с предан чартърен парцел на трето лице (Асен Миланов) - за заведение.
Сега концепцията на Костадинов е да бъде въведено изключително състояние в страната и да се търси отговорност от хората, довели България до трагично положение . На въпрос от Actualno.com какви са основанията му да чака предварителни избори за парламент, Костадинов съобщи, че „ държавното управление сега излъчва токсичност и хората, които в този момент са във властта, доста добре осъзнават, че това е равно на самоубийство “.
„ Възраждане “ още веднъж ще призове президента Румен Радев да свика Консултативния съвет по национална сигурност. От партията към този момент са подхванали тази стъпка през 2017 година, само че от „ Дондуков “ 2 към момента няма отговор. В настоящето си искане хората на Костадинов упорстват президентът да вкара изключително състояние . Те дефинират обстановката в страната ни като национална злополука в демографски, стопански, политически, обществен, здравен, учебен, културен и духовен аспект. Според „ Възраждане “ изключителното състояние е единственият легален метод за оцеляване на нацията и страната.
Костадинов предизвести, че в случай че не се вземат радикални ограничения, след 10 години България няма да съществува на картата на света. Той поддържа думите си с мотив за непрекъснатия спад на раждаемостта. От дарената дотация на „ Възраждане “ към този момент са родени 27 деца и това е най-смисленото нещо, сочи докладът му за даренията, които партията прави от получената дотация.
Политикът е уверен, че общият интерес е това, което може да сплоти българското общество. А този общ интерес е страната ни да стане по-добро място за живеене. По думите му, сега не е предпазен нито българският интерес, нито европейският.
При проведената от „ Възраждане “ подписка за референдум дали България да одобри еврото са събрани 220 000 подписа, само че се е оказало, че годните ЕГН в документа са под 200 000 и броят им не доближава, с цел да се внесе за разглеждане в Народното събрание.
Очакванията на Костадинов са до месец да има правосъдно решение по делото му с водача на „ Воля “ Веселин Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР