Възраждане“ ще сезира Конституционния съд заради решението на правната комисия

...
Възраждане“ ще сезира Конституционния съд заради решението на правната комисия
Коментари Харесай

Костадинов: Зеленски идва да ни дразни. Целта е гражданска война у нас и въвличането ни във войната

„ Възраждане “ ще сезира Конституционния съд поради решението на правната комисия през вчерашния ден да не одобри референдума за отсрочване на еврото. Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов по време на брифинг във фейсбук.
„ Ще сезираме Конституционния съд, ще изпратим и сигнал, съдържащ имената на нарушителите до прокуратурата, от която чакаме минимум, несъмнено, реакция в интерес на справедливостта, тъй като тя още веднъж е ръководена от индивида на ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ “, сподели Костадинов.
„ Ще предприемем редица дейности, в това число и диалог с президента, чиято е отговорността да опази законността и конституцията, като свика референдума, макар противозаконното решение на Народното събрание. Сега той има решаваща роля и избор дали да се съобрази с противозаконното решение или да опази закона “, сподели още водачът на „ Възраждане “.
Костадинов разяснява, че това отхвърлянето на референдума е станало без причини и единствено с общи приказки.
„ Днес нашите национални предатели ще посрещнат най-големия народен изменник. Този, който пожертва народа си за американските ползи. Президентът на Украйна идва не с цел да се срещне с нашия президент, а с американския министър председател Денков. Идва за нас, за домовете ни, за децата ни, за страната ни. Идва, с цел да ни предизвика и да ни нервира. Защото американският дипломат има една единствена цел – революция в България, а по-късно въвличането ни в огромен боен спор “, разяснява той визитата на Володимир Зеленски у нас.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР