Възраждане ще сезира Конституционния съд заради решението на правната комисия

...
Възраждане ще сезира Конституционния съд заради решението на правната комисия
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Възраждане ще сезира Конституционния съд заради отхвърлянето на референдума

" Възраждане " ще сезира Конституционния съд поради решението на правната комисия през вчерашния ден да не одобри референдума за отсрочване на еврото. Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов по време на брифинг във фейсбук.

" Ще сезираме Конституционния съд, ще изпратим и сигнал, съдържащ имената на нарушителите до прокуратурата, от която чакаме минимум, несъмнено, реакция в интерес на справедливостта, тъй като тя още веднъж е ръководена от индивида на ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ ", сподели Костадинов. Костадинов разяснява, че това е станало без причини и единствено с общи приказки.

" Ще предприемем редица дейности, в това число и диалог с президента, чиято е отговорността да опази законността и конституцията, като свика референдума, макар противозаконното решение на Народното събрание. Сега той има решаваща роля и избор дали да се съобрази с противозаконното решение или да опази закона ", сподели Костадинов.

Президентът на Украйна идва не с цел да се срещне с нашия президент, а с американския министър председател Денков. Идва за нас, за домовете ни, за децата ни, изясни Костадинов.
https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/1580207385835049/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР