Възраждане ще поиска от областния управител на Варна да отмени

...
Възраждане ще поиска от областния управител на Варна да отмени
Коментари Харесай

И „Възраждане“ настоява за отмяна на решението за продажба на общински терен

" Възраждане " ще изиска от регионалния шеф на Варна да анулира решението на Общинския съвет в морската столица, обвързвано със застрояването на терен в регион " Младост ". Това разгласи на брифинг водачът на партията Костадин Костадинов.

" Вече година и половина хората в региона стачкуват, тъй като не желаят това място да бъде застроено. Живущите са свършили работата на Общината и са си облагородили сами региона - сложили са пейки, кошчета за отпадък и са си създали алеи. Точно този парк обаче, който се поддържа от хората, Общината желае да застрои, без значение че ще наруши най-малко два закона ", безапелационен бе водачът на " Възраждане ".

Той уточни, че първия закон, който Общината ще наруши, е обвързван с това, че част от този терен попада в дере. Успоредно с това над самото място минава и огромен далекопровод. На трето място Костадинов съобщи, че има разстояние по-малко от 5 метра от прилежащата постройка.

Ако регионалният шеф не върне решението на Общинския съвет, „ Възраждане “ ще пусне сигнал в Прокуратурата, закани се Костадинов.

Срещу въпросното решение за продажба на терена в " Младост ", взето на последната сесия на Общинския съвет на 11 август, се оповестиха през днешния ден и отДБ-Варна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР