Възраждане ще подкрепи , иницииран от БСП. Това потвърди заместник-председателят

...
Възраждане ще подкрепи , иницииран от БСП. Това потвърди заместник-председателят
Коментари Харесай

С дата за новия вот на недоверие Възраждане опровергава БСП

" Възраждане " ще поддържа, иницииран от Българска социалистическа партия. Това удостовери заместник-председателят на партията и на Народното събрание Цончо Ганев в Бургас, оповестява Българска телеграфна агенция.

Припомняме, по-рано през днешния ден социалистите оповестиха, че за вота на съмнение за " неуспех на държавното управление в региона на националната сигурност и защитата ", само че на практика отвод.

Зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров упрекна хората на Костадин Костадинов, че изрично отхвърлят да дадат нужните три екземпляра с истински подписи за внасяне на вота преди изборите.

В отговор на тези изказвания Цончо Ганев съобщи, че от Българска социалистическа партия се пробват да стъпят на раменете на " Възраждане ", с цел да ги забележи някой , само че по този начин или другояче вотът на съмнение, импортиран от тях,

" Възраждане " спъна Българска социалистическа партия с вота на съмнение

Социалистите упрекнаха хората на Костадин Костадинов, че пазят държавното управление

" Нещо повече - ние имаме причини, че би трябвало да се осъществя и би трябвало да има оставка на държавното управление ", посочи още той.

Ганев уточни, че по искане на водача на " Възраждане " е било конкретизирано в насянето да стане незабавно след 29 октомври.

" В понеделник трябваше да внесем вота на съмнение, тъй като от Българска социалистическа партия желаеха да стане бързо. Ние казахме, че няма никакъв проблем - на 30-ти като го внесем, в седмицата тъкмо преди балотажите ще има диспути и гласоподаване ", изясни той и добави, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се е съгласила.

От " Възраждане " не можем да разберем какъв е казусът - вътрешнопартиен, че тя желае едно, поема едни задължения, съгласява се с доктор Костадинов, а сега другата част от управлението на Българска социалистическа партия прави пък радикално противоположното, означи Ганев.

" Възраждане " спъна Българска социалистическа партия с вота на съмнение

Социалистите упрекнаха хората на Костадин Костадинов, че пазят правителството
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР