Възраждане“ ще има представители във всички избирателни секции на предстоящите

...
Възраждане“ ще има представители във всички избирателни секции на предстоящите
Коментари Харесай

Костадинов удари по масата: ,,Възраждане“ разполага с 12 500 представители, ще следим всяка СИК

„ Възраждане “ ще има представители във всички изборни секции на идните парламентарни избори на 2 април и те няма да позволен фалшификации. Това съобщи във Варна водачът на партията Костадин Костадинов.
Според него свадите в ЦИК са закономерни, а решението да се обединят протоколите от хартиеното и машинното гласоподаване не е вярно. „ Така няма да се разбере вярна ли е тезата на покровителите на хартиения избор, че хората го избират “, акцентира Костадинов. Той разгласи, че „ Възраждане “ има 12 500 готови представители, както и запаси, които ще бдят за нарушавания във всяка СИК в страната.
Той показа 25-членната листа с претенденти за народни представители във варненския многомандатен изборен регион, която още веднъж оглавява. Втори е инж. Коста Стоянов, който бе народен представител в последното Народно заседание. Трети е студентът по национална сигурност Светослав Димитров, следван от общинските съветници Веселин Вешев и Юлиян Губатов. В листата попадат деятели на партията и от общините в района, а петима от претендентите за народни представители са дами, написа „ Труд “.
„ Отиваме на избори с мотото „ Избери свободата “, тъй като всеки от нас би трябвало да избере пътя, по който ще се развива България – като свободна и благоденстваща страна или като американска колония “, заявява Костадин Костадинов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР