Възраждане също излязоха с позиция за канселираното интервю на Петър

...
Възраждане също излязоха с позиция за канселираното интервю на Петър
Коментари Харесай

Възраждане за интервюто с Митрофанова: Намесата на ДПС е груб акт на цензура

" Възраждане " също излязоха с позиция за канселираното изявление на Петър Волгин с дипломат Митрофанова. Те упорстват за отменяне на двойните медийни стандарти и излизане на политическото въздействие от медиите. 

" Възраждане " предлага на Програмния съвет на Българското национално радио да отстрани двойните медийни стандарти и да се опълчи на политическия напън над четвъртата власт, написа в позицията на партията.

" Ако изявлението с дипломат Митрофанова няма да бъде предавано, то предлагаме  да не бъдат провеждани и пускани по българските публични медии изявленията с нито един дипломат ", упорстват третата политическа мощ в Народното събрание.

Те показват, че предаването на Петър Волгин съблюдава всички журналистически стандарти и осъждат политическата интервенция. 

" Припомняме, че съгласно отчет на Съвет за електронни медии, предаването на Петър Волгин съблюдава всички стандарти за публицистика. Докладът открива обективността и плурализма в представянето на всички гледни точки и позиции в предаването.

Намесата на Движение за права и свободи в медийната среда е следващ недодялан акт на цензура, на която българските медии би трябвало да реагират ", написа още в позицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР