Възраждане са загрижени за сигурността на София и това, което

...
Възраждане са загрижени за сигурността на София и това, което
Коментари Харесай

За Възраждане в София първа тема са мигрантите

" Възраждане " са загрижени за сигурността на София и това, което се случва в града в битката против незаконната миграция.

Пред публицисти преди съвещанието на Столичния общински съвет общинският консултант от " Възраждане " Деян Николов ще чака отговори какъв брой мигранти се одобряват в България, какъв е проектът за тях, къде ще бъдат настанявани , каква информация има като цяло страната ни, дали считат, че са безвредни. Оттук нататък следва да се създадат срещи с вътрешния министър Калин Стоянов, с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов и с шефа на Гранична полиция Антон Златанов.

Николов не желае софиянци да се опасяват да се разхождат свободно из града поради съществуването на мигранти от Европа към България.

Опозицията в Народното събрание сигнализира по-рано този месец за у нас. От Агенцията по бежанците пък обявиха, че няма нищо скрито, а

Припомняме, че след групата на Възраждане са разпадна., които поддържаха кандидатурата на Цветомир Петров от ПП-ДБ-СС,бяха изключени. Така Възраждане остана с трима представители в СОС. Случаят докара и до разтърсвания в парламентарната група . Депутатите бяха изключени, тъй като са подсигурили за въпросните общински съветници. Тримата останаха в Народно събрание като.
 Министерство на вътрешните работи шефът твърди, че не се готви Апокалипсис с връщането на бежанци
Министерство на вътрешните работи шефът твърди, че не се готви Апокалипсис с връщането на бежанци

Гранична полиция се оправя с незаконната миграция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР