Възраждане са в уникалната ситуация да тичат на празна писта.

...
Възраждане са в уникалната ситуация да тичат на празна писта.
Коментари Харесай

Имат ли таван Възраждане и на какво се дължи успеха им

" Възраждане " са в неповторимата обстановка да " тичат " на празна писта. И то най-перспективната писта - на консервативното в България, която няма таван. Затова и Възраждане няма да имат подобен, колкото и да се успокоявате по студиата

" Това им е таванът на Възраждане! "...

....е заглавието на тези избори.

И на предходните.

И на по-предишните.

Такова ще бъде и на идващите.

Това, от две години, са мъдрите умозаключения на множеството анализатори.

" 4% им е таванът "...

Споко, " 10% им е таванът "...

Абе, " 14% им е таванът "...

Вижте, " чукнаха 25%, но това им е таванът, заклевам се! "...

А истината е, че таван просто нямат. Защото България се намира в положение на политическа особеност.

Аномалията:

От една страна живеем в общество, в което най-малко 3/4 от цялото население е консервативно, антилиберално, умерено в геополитиката и непонасящо в кръвта си цялата идеологическа мръсотия, която се излива от Брюксел, Холивуд, Грета Тунберг и Световния Икономически Форум.

А от друга, до момента в който 3/4 от българите са консервативни, то на практика всички огромни партии не са. Те или са откровено демократични като ПП/ДБ, с подобен електорат и такива цели, или насилствено имитират демократичност за пред " западните сътрудници ".

Това слага Възраждане в неповторимата обстановка да " тичат " на празна писта. И то най-перспективната писта. Пистата на консервативното в България, която няма таван. Затова и Възраждане няма да имат подобен, колкото и да се успокоявате по студиата. Съвсем скоро това успокоение ще бъде сменено с суматоха.

Единственото решение е аномалията да бъде прекъсната - т.е. щом 3/4 от българите са антилиберални, такива следва да бъдат и главните, водещи, огромни партии в България. Да не се срамят да застават до водачи като Орбан и Тръмп, да не треперят пред посолства и да не играят по свирката на НПО-та.

Не е комплицирано, не е и ужасно. Поне 3/4 от българите го желаят. Ако вас ви е боязън да го извършите, то Възраждане не ги е, и ще ви изядат, рано или късно, електората. А като го създадат - не им се сърдете. Сърдете се на себе си за неналичието на храброст и предвидливост.

*Коментарът е от фейсбук на политическия анализатор-консерватор Кристиян Шкварек
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР