Възраждане нагнетиха обстановката в парламента още от рано сутринта. Повод

...
Възраждане нагнетиха обстановката в парламента още от рано сутринта. Повод
Коментари Харесай

Денят в парламента започна войнствено

Възраждане нагнетиха ситуацията в Народното събрание още от рано сутринта. Повод стана декларация на партията.

Вчера станахме очевидци на опит за Майдан в България, съобщи Костадин Костадинов от парламентарната естрада. Опитът обаче не съумял, тъй като Майдан не се правел с платени соросоиди, по думите му. Това, което се случи в Украйна, не е невероятно да се случи и в България, счита Костадинов. Все още ние българите сме повече, в сравнение с платените чиновници на американското посолство, уточни той.

Лидерът на " Възраждане " подлага на критика, че хората на митинга били сякаш инцидентно със сопи. Критикува и прекъсването на кола за спешна помощ от протестиращите. Вчера ясно се видя кой кой е, посочи Костадинов.

Лидерът на " Възраждане " бе освиркан от пленарна зала.

Явор Божанов излезе на трибуната и упрекна Костадинов, че тикал страната към някакъв спор. По думите му хората на митинга хвърляли стотинки, а не копейки. Те видели през вчерашния ден, че " Възраждане " дали своят вот с Движение за права и свободи и го упрекна, че е вторият Волен Сидеров. В зала се сътвори напрежение сред Движение за права и свободи, Политическа партия и " Възраждане " и по тази причина ръководителят Мирослав Иванов даде 20 минути отмора да се успокоят пристрастеностите.

Квесторите и депутати се намесиха, с цел да избегнат сблъсъците
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР