Възраждане“ и 358 000 българи, които ни гласуваха доверие, се

...
Възраждане“ и 358 000 българи, които ни гласуваха доверие, се
Коментари Харесай

„Възраждане“: Намерението на САЩ за изграждане на многонационален дивизионен щаб означава окупация на България

„ Възраждане “ и 358 000 българи, които ни гласоподаваха доверие, се противопоставяме на въвличането на страната ни във война, декларират от партията.

Българската страна, представлявана от марионетен американски кабинет, е предложила на НАТО основаването на наша територия на многонационален дивизионен щаб.

Правителството на сглобката, основана от Посолството, има желание да базира този многонационален дивизионен щаб във войсковите региони Кабиле и Безмер.

Създаването на многонационален щаб значи непрекъснато базиране на непознати войски, които по своето създание са окупационни на територията на България.

Очевидно това, за което „ Възраждане “ предизвестява,  към този момент се сбъдва и Съединени американски щати стартира да демонстрира на света, че ни окупира, криейки се зад НАТО. Намеренията им за нашата територия са очевидни - да  въвлече страната ни във военния спор в Украйна. Това ще докара до пагубни последствия за страната ни и за българските жители. 

Базирането на този щаб до град Ямбол при вероятно замесване на страната ни в действителни военни дейности ще трансформира града и близките обитаеми места в цел на съперника на Съединени американски щати. 

„ Възраждане “ и 358 000 българи ще се противопоставим с всички законни средства на това желание на сглобката на посолството, наречена българско държавно управление.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР