„Възраждане е един от политическите субекти, който е изключително предвидим,

...
„Възраждане е един от политическите субекти, който е изключително предвидим,
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Не ни канят на преговори, защото сме категорично против Ковид мерките

„ Възраждане " е един от политическите субекти, който е извънредно предвидим, с ясни и точни послания към своите гласоподаватели. Ще отстояваме това, което сме споделили, сега го пазиме с делата си. Така заместник-председателят на Политическа партия „ Възраждане " Цончо Ганев изясни в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия отсъствието на партията в договарянията за сформиране на държавно управление. Основна алена линия за тях е политиката по ръководство на Ковид рецесията и наложените ограничаващи ограничения. „ Новото държавно управление ясно съобщи, че ще се върви интензивно към имунизиране. Ние сме изрично срещу ", изясни Ганев.

Заставаме с съответни дейности зад всичко, което приказваме, и ще защитим нашите послания. „ Първото нещо, което ще вкараме в Народното събрание, е анулация на изключителното състояние ", безапелационен бе Ганев.

„ Възраждане " ще вкара и законопроект за нов състав на Висш съдебен съвет и промяна на основния прокурор. Реформите в опазването на здравето също са измежду целите на партията, тъй като комерсиалният статут на лечебните заведения е гибелен за системата.

Секторите от национална значителност би трябвало да има 100% държавна благосъстоятелност и по никакъв метод не би трябвало да има приватизация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР