„Възраждане”, ДПС, ГЕРБ и ИТН извършват пълен блокаж на дейността

...
„Възраждане”, ДПС, ГЕРБ и ИТН извършват пълен блокаж на дейността
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: Новото мнозинство блокира плащанията на пенсионерите

„ Възраждане”, Движение за права и свободи, ГЕРБ и Има Такъв Народ правят цялостен блокаж на активността на Народното събрание

„ Новото болшинство в Народното събрание „ Възраждане”, Движение за права и свободи, ГЕРБ и Има Такъв Народ правят цялостен блокаж на активността на Народното събрание под всевъзможни предлози, пробвайки се да малтретира цялата нация със забавянето на бюджета. Ако до края на тази седмица не се одобри бюджетът на Държавното публично обезпечаване, то не могат да се осъществят заплащанията на пенсионерите.”

Това сподели националният представител от „ Българска социалистическа партия за България” проф. Георги Михайлов в предаването „ Твоят ден” по Nova News.

„ Политическите управления на тези партии доста добре знаят какво вършат – те блокират цялата страна. Но те си вкарват сериозен автогол и ще би трябвало да изпият горчивата чаша на огромното озлобление, с което се пробват да трансформират дневния ред на нацията. Това са неща, които ще бъдат оценени от всеки български жител и каквото и да се случи в идващите седмици и месеци, те ще търпят всички негативи от тяхното политическо поведение”, безапелационен бе проф. Михайлов.

Депутатът от левицата уточни, че оттук насетне Народното събрание има извънредно значими задания – приемането на актуализацията на бюджета в най-кратки периоди и приемането на редица закони, от които зависят средствата по Плана за възобновяване и резистентност.

Проф. Георги Михайлов разяснява още, че Българска социалистическа партия ще взе участие интензивно за сформиране на държавно управление в границите на настоящия парламент, в случай че получи покана за съвещания от „ Продължаваме Промяната”.

„ България сега няма потребност от избори”, акцентира той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР