Възпроизвеждат 5 часа аудио с едно зареждане и качество 20Hz-20KHzXiaomi

...
Възпроизвеждат 5 часа аудио с едно зареждане и качество 20Hz-20KHzXiaomi
Коментари Харесай

Xiaomi Air 2SE – в продажба само за $29,99

Възпроизвеждат 5 часа аудио с едно зареждане и качество 20Hz-20KHz

Xiaomi Air2 SE обезпечават качествено аудио преживяване с периодичност 20Hz – 20 000Hz

Светът е по-различен с музика, а приятното преживяване е елементарно налично където и да сме, с помощта на актуалните технологии и най-много съчетанието от смарт телефон и Bluetooth слушалки.

Висококачествени безжични слушалки с марката на Xiaomi се оферират единствено за $29,99 (вместо $39,99) в световния онлайн магазин Geekbuying – това е моделът Xiaomi Air 2SE, а привлекателната цена е годна при потребление на ваучър за отстъпка 4AM7MBOO. Доставката на слушалките до България е безвъзмездна.

Xiaomi Air2 SE се доставят с кутия за зареждане за потребление в продължение на 20 часа

Тези слушалки могат да ви обезпечат мечтаното аудио преживяване в продължение на 5 часа с едно зареждане. Времето се удължава до 20 часа при потребление на зареждащата кутия, с която се доставят слушалките. Ще се наслаждавате на първокласен тон в честотния диапазон 20 – 20 000 Hz.

С два вградени микрофона и технология „ beamforming ”, Xiaomi Air2 SE TWS Bluetooth Earphones отстраняват фоновия звук по време на телефонни диалози. Връзката със смарт телефона е безжична, през интерфейс Bluetooth 5.0, като сигналът се предава по едно и също време към всяка от двете „ тапи ”, което подсигурява по-стабилна връзка.

Xiaomi Air 2SE се ръководят елементарно, с допиране

По отношение на акустиката, високото качество е обезпечено от огромни 14,2-милиметрови драйвери и поддръжка на AAC кодек. Слушалките възпроизвеждат същински стерео тон (TWS), а двете „ тапи ” работят изцяло без значение една от друга – няма основна и подчинена.

Управлението на Xiaomi Air2 SE е оптимално улеснено – то е сензорно, с допиране. Тъч контролите за увеличаване и понижаване на звука, пауза, прекъсване, приемане на позвъняване, гласов помощник и така нататък са комфортно налични в профил. В допълнение слушалките разпознават автоматизирано по кое време са на ушите или свалени, с цел да пресечен или възобновят музикалното възпроизвеждане.

Xiaomi Air 2SE се свързват със смарт телефона при отваряне на кутията

Нещо повече, слушалките а тясно интегрирани с MIUI смарт телефоните на Xiaomi. Когато отворите зареждащата кутияе, на екрана на смарт телефона изскача прозорец с интерфейса за свързване. След сдвояване на устройствата можете да следите енергийното равнище както на слушалките, по този начин и на зарядната кутия.

Bluеtooth слушалките Xiaomi Air2 SE могат да одобряват безжично аудио на разстояние до 10 метра от смарт телефона. Те имат противодействие 32 ома и честотен диапазон 20Hz-20KHz. Зареждат се с адаптер DC 5V/1A за към 1,5 часа, което обезпечава до 5 часа възпроизвеждане (при 50% мощ на звука) или до 20 часа със зарядната кутия.

Xiaomi Air 2SE се доставят сега с огромна отстъпка в цената

Слушалките са леки – имат тегло единствено 48 грама и се доставят в комплект със зареждаща кутия, кабел Type-C и управление за потребителя. Налични са в бял цвят и могат да се употребяват със смарт телефони под ръководство на Android и iOS.

Купи : Xiaomi Air2 SE TWS Bluetooth Earphones – на цена от $29,99 (вместо $39,99) с ваучър за отстъпка 4AM7MBOO и безвъзмездна доставка до България
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР