Възприемам позицията на американското посолство като едно умерено послание към

...
Възприемам позицията на американското посолство като едно умерено послание към
Коментари Харесай

Горанов и Каракачанов в хор: Позицията на САЩ не ни притеснява, оставка няма да има

Възприемам позицията на американското посолство като едно умерено обръщение към цялото общество - първо, че би трябвало да има господство на закона и второ, че жителите имат право да показват своето мнение и няма нищо по-нормално от това хората, когато считат, че има проблеми, да стачкуват за тяхното решение. Оставката на държавното управление не стои на дневен ред.
Това съобщи пред публицисти вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Такава бе и позицията на финансовия министър Владислав Горанов, който също не вижда нищо притеснително за ръководещите в позицията на американското посолство. Той повтори още, че липсват законни учредения и отводът на държавното управление да почете настояванията на протестиращите.

Той отсече: Избори ще има, само че идната пролет.

“Правителството няма да подаде оставка, тъй като липсват легитими учредения за това. Ние имаме доста работа по запазването на икономическата непоклатимост и битката с епидемията”, уточни Горанов.

Финансовият министър изясни изказванията на Васил Божков с горещия климат в Дубай. Според Горанов декларацията на американското посолство е изцяло съответна и в нея няма нищо притеснително за ръководещите.

Горанов дефинира настояванията за оставката си поради пликовете с пари, упоменати от хазартния необут, като несъответстващи, защото такива пликове не е виждал.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР