Възприели сме принципа, по който работи Брюксел, докато всичко не

...
Възприели сме принципа, по който работи Брюксел, докато всичко не
Коментари Харесай

Борисов: Ротацията е технологичен процес, ще я има

Възприели сме правилото, по който работи Брюксел, до момента в който всичко не е контрактувано, да не се вършат изявления, които след това да се проучват, опровергават и така нататък Това съобщи в Котел водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондентът на БГНЕС.


Ротацията е софтуерен развой, това е дреболия, механически е въпросът, не знам какво е толкоз вълнуващо, ротацията ще я има, добави Борисов. Преди 9 месеца хората, които подкрепяха Политическа партия и Демократична България не желаеха да повярват, че не са първи. Сега към този момент всичко е друго, излишно и смешно е упражнението Мария да одобри мандата и след няколко дни да го върне, сподели Борисов. Сега като е с мандата на Политическа партия и Демократична България какво прави по-различни нещата, това са непотребни мнения, акцентира още той.

Мария Габриел ще отиде с утвърден от парламентарните групи кабинет, по-късно незабавно ще стартира избирането всъщност на този кабинет. Връщането на мандатите е във разновидностите примерно, в този момент се счупва сглобката, в случай че конституцията дава опция още веднъж да се завърти рулетката и отиваме на избори. Ние сега сме на ротация, акцентира още веднъж Борисов.

Вътрешният министър свърши голяма работа по приемането ни в Шенген, те с Габриел, Денков, Кирил Петков, Движение за права и свободи с либералите в Европа, и хората на място свършиха голяма работа. За нито един министър, разбрали сме се с сътрудниците, че непредубедено, не с желанието непременно да се смени министър с един или различен, вършим разбор, преценяме, сподели още Борисов.

Вече сме пълновръстен член на Шенген, единствено от нас зависи за месец да се стегнем, което виждам го вършим, означи още водачът на ГЕРБ.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР