Възползвайте се от 15% отстъпка на 27 юни (събота) в

...
Възползвайте се от 15% отстъпка на 27 юни (събота) в
Коментари Харесай

15% намаление за рождения ден на строителен хипермаркет Алати“

 Възползвайте се от 15% отстъпка на 27 юни (събота) в строителен хипермаркет  " Алати “. През целия ден от 8.00ч. до 21.00 ч. ще имате тази опция, не я пропускайте. Ще можете да пазарувата с понижение, както в магазините ни в гр. Пловдив и гр. Варна, по този начин и онлайн на www.alati.bg

Поводът е шеснайстата ни годишнина, по тази причина с изключение на отстъпката от 15%, посредством две томболи всеки, който е пазарувал през този ден, ще има опция да завоюва огромните ни награди - мотофреза или бойлер.

Предложение, което няма по какъв начин да откажете, защото е единствено веднъж в годината. Ако планирате ремонт, купете в този момент, тъй като единствено на на този ден ще намерите толкоз ниски цени. За шеснайста поредна година ще зарадваме нашите гости със ужасно понижение от 15% и специфични награди, които могат да бъдат извоювани от всеки пазарувал на този ден.

На 27 юни (събота), пазарувайте преференциално в строителен хипермаркет  " Алати “ и онлайн на www.alati.bg.

Станете част от нашия празник!  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [1] Новини от през вчерашния ден [63] « Юни 2020 година » пон вто сря чтв пет съб нед 1234567 891011 Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР