Възпитател в училището в старозагорското село Калояновец подаде молба за

...
Възпитател в училището в старозагорското село Калояновец подаде молба за
Коментари Харесай

Възпитател напусна селско училище заради конфликт с второкласник и роднините му

Възпитател в учебното заведение в старозагорското село Калояновец подаде молба за овакантяване поради спор с възпитаник от втори клас и негови родственици. Детето от ромски генезис и фамилията му се саморазправяли с преподавателката, която от през днешния ден към този момент не е на работа. В Основното учебно заведение сега се прави инспекция по случая от началника на Районното ръководство на образованието в Стара Загора Татяна Димитрова.

Всички страни към този момент са дали показания пред полицията и те ще подхващат своите дейности. Ние от наша страна също ще проведем инспекция по случая и ще установим дали е имало пропуски от страна на ангажираните в случая учители и управление. В момента в учебното заведение се организират естествени образователни занятия. Няма напрежение измежду възпитаници, учители и родители, само че все пак довечера ще се организира родителска среща, изясни началникът на РУО.

Вчера по обед Андрей, който е възпитаник във втори клас в ОУ "Паисий Хилендарски ", твърдял, че госпожа Весела Тодорова не му разрешила да пие вода, след което му била блъснала пестник.

Това предизвикало цялата рода на второкласника да потърси сметка от учителката по време на образователни занятия, оповестява Дарик.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР