Възпитаниците на СК Патриот“ за пореден път демонстрираха голямата си

...
Възпитаниците на СК Патриот“ за пореден път демонстрираха голямата си
Коментари Харесай

Алисия Сусанина победи Полина Галинова при жените на Държавното първенство в Нова Загора

Възпитаниците на Семеен кодекс „ Патриот “ за следващ път демонстрираха огромната си класа и потвърдиха, че са един от най-хубавите клубове в България. Дупничани записаха следващото чудесно показване по време на Държавното състезание по кикбокс, което се организира в Нова Загора. „ Патриотите “ участваха с 5 индивида в най-тежкия жанр – „ К1 “, като завоюваха 4 златни и 1 сребърен орден.

Най-сладка беше успеха на финала на Алисия Сусанина. Тя беше качена напряко при дамите в категория до 60 кг, заради неналичието на противници при юношите старша възраст. Това обаче не я тормози по никакъв метод и на финала Алисия победи изрично опитната състезателка Полина Галина от Семеен кодекс „ Шуменска цитадела “. Мачът протече напълно с превъзходство на кикбоксьорката от Семеен кодекс „ Патриот “, която безапелационно водеше и през рунда и в последна сметка победи с 3:0 съдийски гласа.

Мони Василев също направи много положителни срещи при юношите младша възраст в категория плюс 81 кг, като деликатно слушаше и изпълняваше напътствията, които идваха от неговия ъгъл. В борбата за златото той победи сложен противник от „ Вокил “ (Варна).  Преди дуела статистиката сред двамата показваше паритет, като резултатът беше 1:1 след предходните две изиграни срещи посред им. След успеха си обаче дупничанинът дръпна в общия резултат.

Мартин Миладинов сподели своя гений и също завоюва златен орден при юношите старша възраст до 54 кг, откакто на финала отхвърли противник от пловдивския „ Бултрас Файт Клуб “ след получена аркада на веждата в резултат на удар с коляно.

Ивайло Добринов (кадети до 57 кг) направи треньорския щаб на дупнишкия клуб още по-доволен, откакто спазваше съвършено получените инструкции. Той беше спокоен и изигра срещата доста добре тактически, постигайки победа с 3:0 съдийски гласа против войник от Семеен кодекс „ Катана “ (Велико Търново).

Единствено Габриел Владимиров от дупничани не съумя да стигне до купата при кадетите до 45 кг, откакто загуби от представител на варненския Семеен кодекс „ Боил “.

Самото съревнование бе на топ равнище, като в него се включиха 26 клуба от цялата страна. Зрителите в Нова Загора станаха очевидци на много забавни срещи и значително изненади, а домакините от Семеен кодекс „ Pride and Glory ” се бяха постарали шоуто да е цялостно.

С превъзходното си показване и петте медала, извоювани от петимата си състезатели Семеен кодекс „ Патриот “ се подреди на трето място в отборното класиране, което демонстрира внушителните 90% успеваемост. Това е похвално за целия треньорския щаб и всички бойци. Състезателите демонстрираха, че не инцидентно не престават да натрупат медали и към този момент попадат все по-трайно в професионалните проекти на дупнишкия клуб.

Ани Минкова пък беше част от съдийската бригада на влиятелния шампионат и със своите точни отсъждания затвърди, че ненапразно е част от реферския хайлайф на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР