Възпитаниците на профилираната природо-математическа гимназия отбелязаха Международния ден чая и

...
Възпитаниците на профилираната природо-математическа гимназия отбелязаха Международния ден чая и
Коментари Харесай

Благотворителни инициативи и празник на чая организираха в ППМГ – Враца

Възпитаниците на профилираната природо-математическа гимназия означиха Международния ден чая и подредиха благотворителна галерия за своите съученици и учители. Със събраните средства ще бъде закупено съоръжение за лекарска чанта за незабавна помощ. Присъстващите се любуваха на екзотични типове чай, срещнаха се с разнообразни способи за подготвяне на топлата напитка и благотворното й влияние.
Програмата на обществено виновните младежи планува редица благотворителни мероприятия. Те възнамеряват посещаване в дома за медико-социални грижи за деца, където ще зарадват малчуганите с лакомства, облекла и играчки. Учениците ще се включат и в коледното празненство, облечени като Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата.
Както всяка година съвета на учениците от ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца ще подари храна в приюта за кучета „ Animal help “. Младежите няма да пропуснат и възрастните от дом за остарели хора „ Зора “, за които са подготвили коледни картички, музикални осъществявания и сладкиши. Предвидени са още и коледни късметчета, които ще бъдат раздавани на жителите на Враца, както и присъединяване в акцията „ Осинови врачанско семейство “.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР