Възпитаници на Националната финансово-стопанска гимназия в София организират традиционен коледен

...
Възпитаници на Националната финансово-стопанска гимназия в София организират традиционен коледен
Коментари Харесай

На тридневен коледен базар канят ученици

Възпитаници на Националната финансово-стопанска гимназия в София провеждат обичаен коледен базар, който ще се организира 17, 18, 19 декември (от 8,30 до 17,30 ч.) в алената постройка с кула (жк " Лозенец ", ул. " Розова котловина " 1). Освен това учениците от екип " Вдъхновителите " предизвикват идея за събиране на дрешки, учебници и книги в гимназията, които ще бъдат дарени на два приюта.

Благотворителният базар се организира в продължение на 4 години по случай Рождество Христово. В подготовката му се включват възпитаници и учители от цялата гимназия, като всеки взе участие в екипа, където може да способства най-вече. В процеса на работа се образуват разнообразни групи, някои от които се занимават с направа на картини за коледната галерия, а други поемат отговорност за цялостната организация.

Мисията на тези прояви е да мотивираме и сплотяваме както съучениците и преподавателите си, по този начин и всички наши родители, съидейници и сътрудници, показа за ДУМА Аделина Андонова, част от екипа " Вдъхновителите ". И добави, че тази година желанието да вършат добрини стартира да излиза от стените и рамките на гимназията, а фантазиите на децата станаха по-големи, само че също по този начин реалистични и постижими.

Коледният базар не е просто продажба на храна. За нас той е единодушие, работа в екип, ангажиране на всички възпитаници, преподаватели и съидейници. Базарът е боязън, топлота и предпочитание да сме по-добри, да сме едно цяло. С The Last Christmas желаеме да стигнем до колкото се може повече хора, без значение от сферата, в която се развиват, и да им покажем, че в случай че са задоволително стимулирани и сплотени, могат да създадат невъзможното допустимо. За нас тази година е най-сантиментална и изпълнена с най-вече вяра. Ще бъде сбъдната фантазия, в случай че повярвате в нашата самодейност да помогнем на докосналите се до базара ни хора да бъдат по-усмихнати, положителни и вярващи! - разкри още в писмо до ДУМА Аделина Андонова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР