Възпитаници на Детска градина „Мир“ изненадаха приятно служителите в Община

...
Възпитаници на Детска градина „Мир“ изненадаха приятно служителите в Община
Коментари Харесай

Деца изненадаха общинарите в Мездра по случай Баба Марта и Сирни Заговезни /снимки/

Възпитаници на Детска градина „ Мир “ изненадаха прелестно чиновниците в Община Мездра по случай Баба Марта и Сирни Заговезни. Водени от Петя Манчева, шеф на детското заведение, и от своите учителки Петя Дамянова и Цецка Йотова, малчуганите от подготвителната група подариха на общинарите собственоръчно направени мартенички.
От своя страна кметът на Мездра Иван Аспарухов, неговите заместници инж. Николинка Кътовска и Нели Минева, ръководителят на Общинския съвет Яна Нинова и секретарят на общината инж. Светлана Мицева също закичиха за здраве децата с червено-белите знаци на пролетта и ги почерпиха с лакомства.
По мотив жизнерадостния празник дребните палавници бяха подготвили литературно-музикална стратегия от стихчета и песнички, отдадени на Баба Марта. В ролята на положителната бабичка се превъплъти артистичната Теодора Мишева, а в облиците на обичаните първомартенски герои Пижо и Пенда влязоха Самуил Костов и Християна Михайлова. Партнираше им гиздавият юначко Константин Петров, нагизден в национална носия.
По-сетне домакини и посетители си взеха взаимно амнистия с пожелания за здраве, любов и благополучие.
По случай Баба Марта детските градини „ Детелина “, „ Мир “, „ Роза “ и „ Слънчице “ в Мездра и „ Звездичка “ в село Зверино украсиха постройката на Общинската администрация с пъстри мартенички и декорираха дърветата в централната градска част в алено и бяло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР