Възпитаникът на Великотърновския университет Св. Св. Кирил и Методий“ Симеон

...
Възпитаникът на Великотърновския университет Св. Св. Кирил и Методий“ Симеон
Коментари Харесай

Възпитаник на ВТУ е „Студент на годината“ в направление „Хуманитарни науки“

Възпитаникът на Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “ Симеон Ганев завоюва националния приз „ Студент на годината “ за 2017 година в направление „ Хуманитарни науки “. Наградата му бе връчена от Милена Дамянова, ръководител на Комисията по обучение и просвета в Народното събрание.

Симеон Ганчев е студент във Филологическия факултет на ВТУ в магистърска стратегия „ Конферентен превод с два езика (немски и английски) “. През тази година е приключил бакалавърска стратегия „ Приложна филология с два непознати езика (немски и английски) “.

 student1 Той има редица изявления във водещи български и интернационалните научни списания.

Ректорът на Великотърновския университет проф. доктор Христо Бонджолов поздрави Симеон Ганев.
„ Знам какъв брой е мъчно и какви старания изисква спечелването на всяка една премия. Благодаря ти, че посредством труда, който полагаш, защитаваш престижа и името на Великотърновския университет. Ти си образец за останалите наши студенти. Пожелавам да си все по този начин твърдоглав и да постигаш още по-големи триумфи “, обърна се проф. Хр. Бонджолов към Симеон Ганев.

Основната концепция на състезанието, който се организира от Националното посланичество на студентските препоръки в България, е отличаване на най-хубавите и изявени студенти и докторанти в българските висши учебни заведения. Националният приз „Студент на годината“ се организира под патронажа на Министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР