Възпитаникът на сливенката школа по акробатика и дългогодишен национален състезател

...
Възпитаникът на сливенката школа по акробатика и дългогодишен национален състезател
Коментари Харесай

Сливналия влезе в Залата на славата по гимнастика в САЩ

Възпитаникът на сливенката школа по акробатика и дълготраен народен играч Владимир Владев е признат в Залата на славата по гимнастика в Съединени американски щати. Това самопризнание той получи преди няколко дни.

До скоро Владев е треньор на американския народен, като признанието получава поради приноса си в развиването на спортната акробатика.

„ Възможностите в Съединени американски щати са неограничени, само че без работа и без обучение, няма по какъв начин да се получи “, споделя след следващия триумф сливналията, който към този момент 20 години работи зад Океана.

Започнал е като треньор. След това основава личен клуб и лична зала, където работи, както с национални състезатели, по този начин и с начинаещи. Десет години е треньор на националния тим. Преди година и половина се отдръпва от този пост откакто неговите възпитанички във типа женска двойка стават международни вицешампионки.

„ Сега желая да отделя повече време за фамилията си “, признава Владев и прибавя, че следи развиването на акробатика в България и в родния Сливен.

Като играч на Сливен и на България Владимир Владев става европейски първенец и международен вицешампион при мъжките двойки, където си партнира с Румен Лачков, под наставничеството на треньора Кирил Минков, който до неотдавна също бе треньор в Съединени американски щати.
Под управлението на Минков, Владев и Лачков печелят голям брой оценки от Световни и Европейски шампионати и Световни купи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР