Възпитаникът на Rascal Flatts Джо Дон Рууни оправя нещата. Китаристът

...
Възпитаникът на Rascal Flatts Джо Дон Рууни оправя нещата. Китаристът
Коментари Харесай

Джо Дон Рууни от Rascal Flatts се завръща в X за първи път от месеци, за да отговори на слуховете за прехода: „Необходим е, за да изправим нещата“

Възпитаникът на Rascal Flatts Джо Дон Рууни оправя нещата.

Китаристът се обърна към X (бивш Twitter) за първи път от месеци в сряда, с цел да разкрие за паузата си от светлините на прожекторите, откакто това докара до спекулации, че той към този момент е транссексуален.

„ НЕ, няма да стана жена “, написа той в дълго изказване. „ Тази мисъл в никакъв случай не ми е идвала в главата. Нищо срещу транс общността, само че имах потребност да оправя нещата. ”

Руни, който беше задържан за шофиране в нетрезво положение на 9 септември 2021 година, сподели още, че се е съсредоточил върху трезвостта си, откакто „ се блъсна в едно дърво и съвсем се умъртви “ в 4 часа сутринта преди две години.

„ Животът и кариерата ми поеха по огромен заобиколен път “, изясни той. „ Бях пийнал и бях толкоз надалеч от живота си – бях изцяло отвън надзор. “

48-годишният музикант продължи, че се е борил с алкохола от няколко години и не е бил добър брачен партньор, татко или сътрудник.

За още Шеста страница, която обичате...
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР