Възпитани, приветливи, уравновесени. В България се случва чудо. Фундаментална статия

...
Възпитани, приветливи, уравновесени. В България се случва чудо. Фундаментална статия
Коментари Харесай

Дайнов, разсилният на семейство Станишеви - трубадур на новата власт

" Възпитани, приветливи, уравновесени. В България се случва знамение ". Фундаментална публикация в " Дойче веле " на Евгений Дайнов, възхваляваща бъдещите ръководещи Кирчо и Кокорчо.

Стипендиантът на Централен комитет на Българска комунистическа партия и бивш " наследник шаман " на Иван Костов се обрисува като един от най-възторжените трубадури на властта. Текстът му приближава класическите мостри на култаджийската рецензия от времето на Вълко Червенков. Професорът от село Миндя показва харвардското дуо измамници като новите месии на изстрадалото и изпростяло доскоро родно място.

Подмазваческият изблик на Дайнов не е инцидентен. От години той работи " доближен на Моника Йосифова - Станишева ", брачната половинка на Сергей Станишев. Семейство Станишеви е измежду подмолните идеолози на плана Политическа партия и старателно пропагандира за него в подопечния си обръч от медии (dir.bg).
свързани новини70330на 24.04.202190068на 12.08.2020
В публикацията на Дайнов, който се написа демократ, обаче не се загатва за обстоятелството, че Кирил Петков е нарушил Наказателния кодекс, подписвайки документ с погрешно наличие. Не се загатва и за безпринципната уйдурма на " почтените " с ченгета от Държавна сигурност и провалени министри на Жан Виденов. За тогавашния комсомолец и деятел на Българска комунистическа партия Дайнов това не е проблем.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР