Възпаление на ахилеса извади българския защитник Страхил Попов от последния

...
Възпаление на ахилеса извади българския защитник Страхил Попов от последния
Коментари Харесай

Възпаление на ахилеса извади от терените Страхил Попов

Възпаление на ахилеса извади българския бранител Страхил Попов от последния мач на отбора му Юмраниеспор в турската Суперлига. Новаците от Истанбул отстъпиха с 1:3 и това беше завършек на позитивната им серия, траяла пет мача, в която записаха две победи и три равенства.

Травмата в крайници на Попов е остаряла, само че се отваря за първи път през този сезон. Според лекарите на клуба, най-подходящото решение на казуса е рехабилитация, съчетана с лекарства и хранителки добавки.

Следващата среща на Юмраниеспор е на 18-и този месец с Фатих Карагюмрук и присъединяване на българина е под въпрос. Старши треньорът Реджеп Учар към този момент е провел диалог с 32-годишния благоевградчанин, че го желае подготвен на 100 % за супер-важните срещи с Фатих Карагюмрук и Бешикташ. И до момента в който за първата среща присъединяване на 32-годишния благоевградчанин е под въпрос, то в срещата с Бешикташ в предпоследната седмица на април съвсем несъмнено ще бъде на терена.

Юмраниеспор е на 18-о място с 23 точки след 27 кръга, а задачата пред тима е да остави зад себе си Гиресунспор и Истанбулспор и по този метод да се избави от изпадане. Пострадалите от земетресението Хатайспор и Газиантеп ФК към този момент се отхвърлиха от присъединяване и се считат за изпаднали в края на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР