Възобновяването работата на Смесената междуправителствена комисия с Русия не представлява

...
Възобновяването работата на Смесената междуправителствена комисия с Русия не представлява
Коментари Харесай

Заев: Русия за нас не е алтернатива на ЕС и НАТО

Възобновяването работата на Смесената междуправителствена комисия с Русия не съставлява някакъв хипотетичен сигнал към Европейския съюз(ЕС), а е демонстрация на желанието за интензифициране на икономическото съдействие, акцентира Заев пред публицисти, представен от МИА, предава БГНЕС.
В отговор на въпрос дали, в случай че няма дата за договаряния с Европейски Съюз, Китай и Русия може да бъдат вид, Заев акцентира, че единствената опция на страната са Европейски Съюз и НАТО.
Заседанието на комисията не е прикрито обръщение, а израз на желанието да се увеличи стандартът на жителите.
„ Вярвам, че стремежите на страната ще бъдат изпълнени и паралелно с това ще реализираме стопански разцвет ”, акцентира министър председателят.
Решението за осъществяване на съвещание на Смесената междуправителствена комисия с Русия е взето още през 2017 година
Срокът не е определен особено за излъчването на някакви послания. Германия, Франция и Холандия също си сътрудничат с Русия в региона на стопанската система.
Досега икономическото съдействие сред Скопие и Москва е било на доста ниско равнище и „ би трябвало да вършим всичко, което е от изгода за народа. Ние сме съвременна и развита страна и всякога подсещаме, че нашият път е интеграция в Европейски Съюз и НАТО и опция на това няма ”, съобщи Зоран Заев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР