Възобновяването преговорите между официалните делегации на Русия и Украйна в

...
Възобновяването преговорите между официалните делегации на Русия и Украйна в
Коментари Харесай

Руско-украинските преговори ще продължат в понеделник

Възобновяването договарянията сред формалните делегации на Русия и Украйна в онлайн режим е планувано за 21 март, понеделник, написа " Украинская истина "

" Онлайн среща на формалните делегации на Украйна и Руската федерация е планувана за 21 март ", написа вестникът, базирайки се на " високопоставени източници ". Изданието цитира и думите на ръководителя на парламентарната секта на ръководещата в Украйна партия " Слуга на народа " Дейвид Арахамия, който споделя, че договарянията не престават всеки ден . " И през днешния ден също. На равнище експертни групи, " прецизира той.

Михаил Подоляк , консултант на ръководителя на кабинета на президента на Украйна и участник в директните договаряния с Русия ,в четвъртък съобщи, че . Той е декларирал това в изявление за полските медии, а думите му цитира УНИАН.

Темата за даване на безпристрастен статут на Украйна е една от основните на договарянията, по която страните съумяха оптимално да сближат позициите си, , асистент на президента на Русия, началник на съветската делегация, представен от РИА Новости. Засега няма удостоверение на тази информация от украинска страна.

Според Медински съветската страна е " някъде по средата " по въпроса за демилитаризацията на Украйна.

По рано президентът на Украйна Володимир Зеленски , които страната отстоява при договарянията с Русия - прекъсване на войната, възобновяване на териториалната целокупност, гаранции за сигурност, заяви Укринформ.

Също по този начин стана ясно, че украинската страна е отхвърлила настояването на Кремъл да одобри безпристрастен стату т по
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР