Възобновяването на производството на автомобили с двигатели с ниски емисионни

...
Възобновяването на производството на автомобили с двигатели с ниски емисионни
Коментари Харесай

МПР предупреди: Последствията от връщането към Евро-0 ще са катастрофални

Възобновяването на производството на коли с мотори с ниски емисионни стандарти, в това число Евро-0, ще се отрази отрицателно на качеството на въздуха. Министерството на природата предизвестява, че вредите предстоят и това важи изключително за гъсто обитаемоте градове, където равнищата на нездравословни субстанции в атмосферата към този момент са високи. Така от министерството разясниха държавно разпореждане, което понижава екологичните условия за колите, с цел да поддържа автомобилната промишленост.

От Министерството на естествените запаси означиха, че не престават да поддържат прекосяването към екологично чисти типове превоз - коли с газ и електрически коли, които понижават натоварването на атмосферата. Продажбите на акумулаторни коли, известни на Запад и в Китай, също порастват устойчиво в Русия, само че резултатите към момента не надвишават триста на месец.

Автомобилите са виновни за забележителна част от нездравословните излъчвания. Например в Красноярск, Омск и Челябинск те съставляват повече от 30 % от замърсителите, навлизащи в атмосферата, отбелязва Министерството на естествените запаси. Връщането към Евро-0 ще утежни обстановката с качеството на въздуха както в тези градове, по този начин и в другите огромни градове в Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР