Възобновяването на преговорите с Русия е възможно едва когато нейните

...
Възобновяването на преговорите с Русия е възможно едва когато нейните
Коментари Харесай

Киев: Преговорите с Русия са възможни след няколко нейни големи поражения

" Възобновяването на договарянията с Русия е допустимо едвам когато нейните въоръжени сили понесат няколко огромни провали. В противоположен случай Кремъл ще продължи с лъжите си ", това сподели съветникът на украинския президент Волидимир Зеленски - Михайло Подоляк, представен от в. " Украинская истина ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6569
" На този стадий е невероятно да се подписа съглашение с Русия. Москва или ще се отметне, или ще продължи с лъжите си. Тя употребява всичките си запаси, с цел да резервира заграбените от Украйна земи. Това за нас е недопустимо. Ето за какво първо би трябвало да нанесем няколко огромни провали на окупаторите, а по-късно да стартираме договаряния ", сподели още Подоляк.

" Руското нахлуване се задъхна. Заради това окупаторите започнаха да обстрелват мирни цели. С тези си дейности Москва се пробва да тероризира и деморализира украинските жители, а крайната ѝ цел е да ни диктува своите условия на договарянията ", добави високопоставеният чиновник в Киев.

Подоляк уточни още, че на този стадий сред Русия и Украйна не се води разговор по военни и политически въпроси. " Водят се договаряния по филантропични въпроси (размяна на военнопленници и починали, и зърнените доставки) ", добави той.

Според Подоляк: Ако Русия завоюва войната, тя ще нападне и други страни.

" Нашата цел е да победим Русия ", съобщи той и прикани Запада да помогне на Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР