Възобновено е железопътното обслужване в Красногвардейския район, ограничено днес от

...
Възобновено е железопътното обслужване в Красногвардейския район, ограничено днес от
Коментари Харесай

Пуснаха движението на влаковете по Кримския мост

" Възобновено е железопътното обслужване в Красногвардейския регион, лимитирано през днешния ден от съображения за сигурност ", написа в канала си в Telegram ръководителят на окупационната администрация на Крим Сергей Аксьонов.

В събота, придвижването на коли по Кримския мост бе " краткотрайно спряно ", съобщи ТАСС, като се базира на публични източници.

Според известието: " Движението на МПС по Кримския мост е краткотрайно спряно. Умоляват се намиращите се на моста и в зоната за инспекция да запазят успокоение и да следват напътствията на чиновниците по транспортна сигурност ".

Причините за блокирането на придвижването не бяха посочени ясно в известието.

Кримският мост, открит през 2018 година, има автомобилна и железопътна част. Украинските военни и самостоятелни специалисти показват, че той е един от главните направления за доставяне на съветските войски в Южна Украйна. Тази седмица Путин съобщи, че военният трафик по него е прекратен, като това не се поддържа с никакви доказателства.

През последните 10 месеца мостът два пъти е бил обект на бойкот, който е нанесъл обилни вреди на моста и доста е понижил потенциала му. Украйна единствено импровизирано е признала присъединяване си в тези интервенции.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР