Възобновено е излъчването на телевизия Алфа“. Програмата на телевизията бе

...
Възобновено е излъчването на телевизия Алфа“. Програмата на телевизията бе
Коментари Харесай

Телевизия "Алфа" поднови излъчването си

Възобновено е излъчването на телевизия „ Алфа “. Програмата на малкия екран бе прекратена на 15 октомври в 19.00 часа. Тогава на екрана се появи известието „ Телевизия Алфа спря. Питайте държавното управление за какво “, предава " Фокус ".

Във вторник вечерта на черен фон с бели букви едно след друго се появиха няколко съобщения, за чийто автор се посочва Волен Сидеров. В тях лидерът на ПП „ Атака “ обяви коалиционния си партньор в „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов за човек на милиардера Джордж Сорос.

Текстовете на съобщенията гласят следното: „ Сорос от десетилетия работи за разбиването с християнството, българската нация и идентичност. Той налага джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има свой вицепремиер в българското правителство. Битката срещу соросоизма е битка на утрешния ден! Българи, определете а чия страна сте “. „ Как Сорос още управлява България - Истанбулската конвенция щеше да мине под натиска на ГЕРБ - Цветанов и НФСБ - Валери Симеонов, ако не бях се противопоставил яростно “.

„ Как Сорос още управлява България - На 15 октомври вицепремиерът Симеонов по БНТ влезе в ерес по повод искането за разкол в Македония, нанесе удар по българската история и се постави над църковните канони с думите: „ Не виждам защо канонът трябва да бъде спазван... “ Призовавам премиера да каже това позиция на българското правителство ли е “. „ Човекът на Сорос в правителството - Валери Симеонов атакува Православието в разрез с всички църковни канони. Работи за разкол на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе “. Съобщенията на телевизията станаха повод депутатите от НФСБ да снемат доверието си от Волен Сидеорв като председател на парламентарната група на „ Обединени патриоти “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР