Възникват основателни въпроси. Кой например ще е домоуправител? Различните варианти

...
Възникват основателни въпроси. Кой например ще е домоуправител? Различните варианти
Коментари Харесай

Цецо, Цецка и Вежди: Търси се четвърти за белот

Възникват основателни въпроси. Кой да вземем за пример ще е домоуправител? Различните разновидности имат и разнообразни прерогативи. Логиката въпреки всичко води към Цачева. Бе оповестена преди време от Борисов за майка на нацията, какъв брой му е най-малко един домоуправителка да стане? Тук очевидно се обрисуват забавни сюжети: да си представим по какъв начин Цецка звъни на Цветанов да събира парите за входа. Звъни - обаче би трябвало да чака 7 минути пред врата. Понеже жилището е доста огромен, на Цветанов действително му би трябвало време, с цел да стигне до входната врата. Събират се общоприети суми: по 20 лв.. Цветанов обаче няма кеш - той не е човек дето има 20 лв. в джоба, както и вие примерно в случай че имате някакви жълти стотинки, гледате да ги разкарате по-бързо.
Затова се взема решение: тия 20 лв. за вход да минат като парламентарни разходи. Гласува се закон, да се вдигне малко депутатската заплата, с цел да има обществена и политическа правдивост - щом имаш право на кола, секретари и други улеснения, какъв брой са едни 20 кинта за блока?
Възниква идващ въпрос: коя да е чистачката на входа? Тук няма никакъв спор - това ще е чистачката, която за малко да хване избягалия Пелов! Цачева, като министър на правораздаването, има връзки: наема тая жена, явно е внимателна, дейна, добре работеща.
Настава ракиено време. Тук, в точния момент, се причислява третият персонаж - Рашидов. Точно в точния момент. Общо тримата са с над 600 квадрата, това е половин декар, какъв брой му е масичка и три чашки да се разпределят приятелски. Теми на диалог? Има единствено една тревожна. Обсъжда се какво да се прави с целия тоя звук, който се подвигна. И тримата са на мнение, че Менда Стоянова доста хубаво е споделила, че не би трябвало да се фокусираме върху това кой какъв апартамент си купил и това било просто нещичко там обвързвано с персоналния живот. Лайфстайл, нужда някаквa си там. Дай им на българите да се врат в непознатата паница. Каквото си купил, купил. Наздраве!
Също, би трябвало да се реши една неправда. Само Цветанов да вземем за пример, най-малко от информациите досега, разполага с ВИП асансьор. Каква е тая неправда? Цачева и Рашидов не са ли ВИП тия хора? Налага се той да бъде уверен: дано разреши и на тях да се возят малко. От партийна взаимност.
Накрая обаче, някъде към 9 настава най-важния въпрос. Откъде да се откри четвърти за белот? Тук създателят ще си спести подсказките, въпреки че няма да си ги спести - четвъртият е несъмнено най-обиграният картоиграч от всичките: Борисов. Който направи забавно изказване: едно време, сподели той, хубавите жилища били за комунистите. Тук сме изцяло съгласни. Но по какъв начин по-точно да довършим това изречение? Няма доста разумни благоприятни условия: скритото допълнение към тези думи е: " Тогава кльопаха те. Сега дай малко ние ". И всичко отива към един популярен и примерен край, който гласи следното:
" Дванайсет гласа крещяха яростно и всички си приличаха. Сега стана ясно какво се е случило с лицата на прасетата. Животните извън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и още веднъж от прасе към човек; само че към този момент беше невероятно да се каже кой какъв е. "

Автор: Райко Байчев

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР