възникна на търговски кораб, акостирал в пристанището на пристанище Джабал

...
възникна на търговски кораб, акостирал в пристанището на пристанище Джабал
Коментари Харесай

Експлозия на търговски кораб в Дубай

породи на търговски транспортен съд , дебаркирал в пристанището на пристанище Джабал Али в Дубай в Обединените арабски емирства (ОАЕ), оповестява ТАСС. Взривът е станал в един от контейнерите на комерсиалния транспортен съд. " Силите за гражданска отбрана на Дубай сега се борят с пожара.

По-късно стана известно, че пламъците в пристанището на Дубай към този момент са локализирани. Няма починали или ранени , заяви пресслужбата на държавното управление на емирството. Корабите, дебаркирали наоколо, също не са потърпевши. Инцидентът не е засегнал корабоплаването в пристанището.
 Един умрял и 27 ранени в детонацията във фабрика в Тайланд Един умрял и 27 ранени в детонацията във фабрика в Тайланд
Мощен гърмеж и последвал пожар избухнаха в химически цех в региона Самут Пракан, в непосредствена непосредственост до столицата Банкок. Инциде...

Експлозията се е чула в целия град. Огънят се е популяризирал до кея, отрупан с железни структури, разпръснати от взривната вълна. В гасенето на пожара взе участие и екип с лодка. Пристанището продължава да работи обикновено. Причините за случая не са известни към този момент. Екипажът на контейнерния транспортен съд е бил евакуиран навреме.

A fire caused by an explosion within a container on board a ship at Jebel Ali Port has been brought under control; no casualities have been reported.
— Dubai Media Office (@DXBMediaOffice)

Мощнейший взрыв в порту Джебель Али, Дубай, Объединенные Арабские Эмираты.
Взрыв произошел на судне, стоящем на якоре у врата Джебель-Али в Дубае, сообщает Al-Arabiya
— Барсук Медоед (@FWDZrexwzwry8n4)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР